Alle collectiesBoekingsbeheer
Hoe kan ik online inchecken voor mijn veerbootreservering?

Kan ik online inchecken voor mijn ferry boeking?

Michael avatar
Geschreven door Michael
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Sommige van onze ferry partners bieden de mogelijkheid om online in te checken voordat u op reis gaat. In dit artikel wordt beschreven welke veerboot partners online inchecken aanbieden en wordt het online incheckproces voor elke veerboot partner uitgelegd. Als u hulp nodig hebt bij het online inchecken, neem dan contact met ons op en klik op 'Met een persoon spreken 👤' om contact op te nemen met een agent.

Kan ik online inchecken voordat ik reis?

U kunt online inchecken voordat u op reis gaat als uw ticket van een van de onderstaande veerbootpartners is. Als uw veerbootpartner niet in onderstaande lijst staat, betekent dit dat u moet inchecken wanneer u aankomt in de haven.

Online inchecken

Het online inchecken verschilt per veerbootpartner. Volg de onderstaande stappen en de aanvullende richtlijnen van de veerbootpartner om online in te checken voor uw boeking:

1. Verzamel de volgende informatie:

1. Het referentienummer van uw veerbootpartner.

2. Identiteitsgegevens voor alle passagiers op uw boeking:

1. Voor- en achternaam

2. Geboortedatum

3. Type document (bijv. paspoort of identiteitskaart)

4. Documentnummer

5. Vervaldatum document

6. Land van afgifte

7. Nationaliteit

2. Ga naar de online check-in pagina voor uw veerbootpartner (zie de richtlijnen hieronder voor de link naar de veerbootpartner)

3. Log in op de pagina voor online inchecken. U hebt meestal het referentienummer van uw veerbootpartner en uw e-mailadres, achternaam of telefoonnummer nodig om in te loggen.

4. Volg de instructies op het scherm om het online inchecken te voltooien.

Richtlijnen voor ANEK Superfast check-in

• Online inchecken voor ANEK Superfast opent 48 uur voor vertrek.

• Voer uw ANEK reserveringsnummer en toegangscode in.

• Vink het vakje algemene voorwaarden aan en klik op 'Web Check-in'.

Richtlijnen voor Blue Star Ferries check-in

• Online inchecken voor Blue Star Ferries opent 48 uur voor je vertrek.

• Voer uw Blue Star Ferries reserveringsnummer en toegangscode in.

• Vink het vakje algemene voorwaarden aan en klik op 'Web Check-in'.

Richtlijnen voor Cyclades Fast Ferries check-in

Richtlijnen voor FRS check-in

• Voer uw FRS-referentienummer en e-mailadres in de velden in en klik op 'Inchecken'.

• Check elke passagier in en voeg zijn documentgegevens toe

Richtlijnen voor Golden Star Ferries check-in

• Online inchecken voor Golden Star Ferries opent 48 uur voor vertrek.

• Voer uw Golden Star Ferries reserveringsnummer in en of de achternaam of het telefoonnummer op uw boeking.

• Klik op de knop 'Volgende'.

Richtlijnen voor Minoan Lines check-in

• Bezoek de web check-in pagina van Minoan Lines hier.

• Voer uw Minoan Lines reserveringsnummer en uw achternaam in.

• Selecteer of u uw e-ticket wilt downloaden of per e-mail wilt verzenden.

• Klik op 'Web check-in'.

Richtlijnen voor inchecken bij Naviera Armas en Trasmediterranea

• Online inchecken voor Naviera Armas en Trasmediterranea opent 14 dagen voor je vertrek.

• Bezoek de pagina Mijn reizen inchecken hier.

• Voer je boekingslocator (referentienummer Naviera Armas of Trasmediterranea) en je identiteitsbewijsnummer (paspoort- of ID-kaartnummer) in om in te loggen.

• Klik op 'Ontvang instapkaarten'.

Richtlijnen voor inchecken bij Saronische Veerboten

Richtlijnen voor inchecken bij Seajets

• Online inchecken voor Seajets opent 48 uur voor vertrek.

• Bezoek de web check-in pagina van Seajets hier.

• Voer uw Seajets reserveringsnummer in en de achternaam of het telefoonnummer op uw boeking.

• Klik op 'Volgende'.

Richtlijnen voor inchecken bij Sky Marine

• Online inchecken voor Sky Marine opent 24 uur voor uw vertrek.

• Voer uw paspoortnummer en het e-mailadres in op uw boeking.

• Klik op 'Zoeken'.

Richtlijnen voor Trasmed GLE check-in

• Online inchecken voor Trasmediterranea opent 7 dagen voor uw vertrek.

• Voer uw Trasmed GLE referentienummer in het vak "Localizador" in, en uw documentnummer (Identiteitskaartnummer of Paspoortnummer) in het vak "Numero de documento".

• Kies "Ida" als het om een enkele reis gaat of "Vuelta" als het om een retour gaat.

• Klik op "Tarjetas verkrijgen".

Veelgestelde vragen over online inchecken:

Kan ik mijn boeking wijzigen als ik al online heb ingecheckt?

Als je al online hebt ingecheckt, moet je contact met ons opnemen en klikken op 'Met een persoon spreken 👤' als je je boeking wilt wijzigen. In sommige gevallen is het niet mogelijk om wijzigingen aan te brengen nadat het online inchecken is voltooid.

Moet ik online inchecken voor mijn terugreis?

U hoeft het online inchecken niet te herhalen voor uw terugreis, tenzij uw terugreis met een andere ferrypartner is of u twee aparte boekingen heeft voor uw heen- en terugreis.

Ontvang ik een boarding pass wanneer ik online incheck?

Sommige ferry partners geven een boarding pass af wanneer u online incheckt. Als u vooraf geen boarding pass ontvangt, wordt deze afgegeven wanneer u incheckt in de haven.