Hoe reset ik mijn wachtwoord?

Ontdek hoe u het wachtwoord van uw account opnieuw kunt instellen.

Chantelle avatar
Geschreven door Chantelle
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe reset ik het wachtwoord voor mijn account? Hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen?

U moet het wachtwoord van uw account opnieuw instellen als u uw wachtwoord bent vergeten en u zich niet kunt aanmelden. Om uw wachtwoord opnieuw in te stellen, gaat u naar Uw wachtwoord opnieuw instellen pagina, voert u het e-mailadres van uw account in en klikt u op Resetlink verzenden.

U moet al een account hebben om de link te kunnen gebruiken. Uw account wordt niet automatisch aangemaakt wanneer u een boeking maakt. In plaats daarvan moet u handmatig een account aanmaken nadat u een boeking hebt gemaakt door de stappen in onze handleiding voor het aanmaken van een account te volgen.

Als je een account hebt, ontvang je het volgende e-mailbericht met een unieke link om je wachtwoord opnieuw in te stellen:

"Onderwerp: Stel uw nieuwe wachtwoord in

Beste Uw naam,

Gebruik de link om een nieuw wachtwoord te kiezen voor uw e-mailadres. Deze link is slechts 24 uur geldig.

Uw unieke link.

Als klikken op de link niet werkt, kopieer en plak de URL dan in een nieuw browservenster.

Als je deze e-mail niet verwachtte te ontvangen, is het waarschijnlijk dat een andere klant je e-mailadres per ongeluk heeft ingevoerd toen hij probeerde een wachtwoord opnieuw in te stellen. Als je geen verzoek hebt gedaan om je wachtwoord opnieuw in te stellen, hoef je geen verdere actie te ondernemen en kun je deze e-mail gerust negeren.

Houd er rekening mee dat het verzendende e-mailadres geen antwoorden kan accepteren.

Met vriendelijke groeten

AFerry.com Account Support Team".

Wanneer u op uw unieke link klikt, wordt u naar onze website geleid waar u een nieuw wachtwoord voor uw account kunt aanmaken. Voer uw nieuwe wachtwoord in (het moet minimaal 6 tekens zijn) in beide vakjes en klik op Reset Password.

Uw wachtwoord wordt opnieuw ingesteld en u wordt gevraagd om in te loggen met uw nieuwe wachtwoord.

Waarom is mijn wachtwoord reset link verlopen?

De wachtwoord reset link is 24 uur geldig, maar als het wordt weergegeven als verlopen voordat 24 uur zijn verstreken, kan het zijn omdat u een andere website gebruikt dan degene die u gebruikte om te boeken. Klanten kunnen boeken via AFerry.com of Ferrysavers.com en u moet ervoor zorgen dat u een nieuw wachtwoord aanvraagt op de juiste website.

Als u niet zeker weet welke website u heeft gebruikt om uw boeking te maken, kunt u uw e-mailbevestiging controleren. Hierop staat het AFerry logo of het Ferrysavers logo.

Neem a.u.b. contact met ons op als u verdere hulp nodig heeft bij het resetten van uw wachtwoord.

Hier volgen enkele andere nuttige artikelen die u kunnen helpen bij het beheren van uw account: