Accountbeheer
Hoe maak ik een account aan?

Ontdek hoe je een account aanmaakt.

Chantelle avatar
Geschreven door Chantelle
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe maak ik mijn account aan? Hoe maak ik mijn account aan?

Je moet een boeking bij ons hebben gemaakt voordat je een account op onze website kunt aanmaken. Om een nieuwe account aan te maken, gaat u naar de pagina Een wachtwoord aanmaken op onze website, voert u het e-mailadres in dat u hebt gebruikt toen u uw boeking maakte en klikt u op Verzend wachtwoord link.

U ontvangt het volgende e-mailbericht met een unieke link als het ingevoerde e-mailadres overeenkomt met het e-mailadres op uw boeking:

"Onderwerp: Stel uw nieuwe wachtwoord in

Beste Uw naam,

Gebruik de link om een nieuw wachtwoord te kiezen voor uw e-mailadres. Deze link is slechts 24 uur geldig.

Uw unieke link.

Als klikken op de link niet werkt, kopieer en plak de URL dan in een nieuw browservenster.

Als je deze e-mail niet verwachtte te ontvangen, is het waarschijnlijk dat een andere klant je e-mailadres per ongeluk heeft ingevoerd toen hij probeerde een wachtwoord opnieuw in te stellen. Als je geen verzoek hebt gedaan om je wachtwoord opnieuw in te stellen, hoef je geen verdere actie te ondernemen en kun je deze e-mail gerust negeren.

Houd er rekening mee dat het verzendende e-mailadres geen antwoorden kan accepteren.

Met vriendelijke groeten

AFerry.com Account Support Team".

Wanneer u op uw unieke link klikt, wordt u naar onze website geleid waar u een wachtwoord voor uw account kunt aanmaken. Voer uw nieuwe wachtwoord in (het moet minimaal 6 tekens zijn) in beide vakjes en klik op Wachtwoord opnieuw instellen.

Uw nieuwe wachtwoord wordt aangemaakt en u wordt gevraagd om in te loggen op uw nieuwe account.

Hier volgen enkele andere nuttige artikelen die u kunnen helpen bij het beheren van uw account: