Hoe log ik in op mijn account?

Ontdek hoe je kunt inloggen op je account en wat je moet doen als je niet kunt inloggen.

Chantelle avatar
Geschreven door Chantelle
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe log ik in op mijn account? Hoe krijg ik toegang tot mijn account?

Zorg ervoor dat je een account hebt aangemaakt voordat je probeert in te loggen. Leer hier hoe u een account aanmaakt.

Om u aan te melden bij uw account, gaat u naar Aanmelden pagina op onze website, voert u uw e-mailadres en wachtwoord in en klikt u op Aanmelden:

Als de inloggegevens correct zijn, bent u ingelogd en ziet u een overzicht van uw boekingen en opgeslagen offertes:

Waarom kan ik niet inloggen op mijn account?

Als je inloggegevens niet worden herkend door ons systeem, zie je de onderstaande foutmelding:

"Het spijt ons, aanmelden is mislukt.

Er is een fout opgetreden in de combinatie e-mail/wachtwoord. Controleer uw gegevens en probeer het opnieuw."

We raden u aan de onderstaande stappen te volgen als u de foutmelding ziet:

1. Controleer je e-mailadres en wachtwoord nogmaals om er zeker van te zijn dat er geen spelfouten in staan.

2. Als de fout nog steeds verschijnt, kun je het wachtwoord voor je account opnieuw instellen.

Als je hulp nodig hebt bij het inloggen op je account, neem dan contact met ons op.

Hier volgen enkele andere nuttige artikelen die u kunnen helpen bij het beheren van uw account: