Hoe verander ik mijn e-mailadres?

Ontdek hoe u het e-mailadres op uw boeking kunt wijzigen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe kan ik het e-mailadres op mijn account wijzigen?

Het is niet mogelijk om het e-mailadres op je account te wijzigen. In plaats daarvan kun je op onze website een nieuwe account aanmaken met het nieuwe e-mailadres. Voordat je een nieuw account aanmaakt, moet je ervoor zorgen dat het nieuwe e-mailadres geregistreerd staat bij een actieve boeking.

Dit kun je doen door een nieuwe boeking te maken met het nieuwe e-mailadres of door het e-mailadres op een bestaande boeking te wijzigen.

Als het nieuwe e-mailadres is geregistreerd bij een actieve boeking, kun je een nieuwe account aanmaken voor het e-mailadres.

Hoe kan ik het e-mailadres van mijn boeking wijzigen?

U kunt het e-mailadres op uw boeking wijzigen door te bezoeken op de pagina Boeking beheren en in te loggen met uw 8-cijferige AFerry boekingsreferentienummer en het huidige e-mailadres op de boeking.

Wanneer u bent ingelogd, klikt u op de knop E-mail wijzigen en voert u uw nieuwe e-mailadres in. Klik op de groene knop Change en het e-mailadres wordt bijgewerkt.

Als u hulp nodig heeft bij het wijzigen van uw e-mailadres, neem dan contact met ons op.

Hier zijn enkele andere nuttige artikelen om u te helpen bij het beheren van uw account: